Bericht versturen

HAILIAN VERPAKKEND MATERIAALco., LTD

CO. CHUANGPU VAN DE VEETEELTtechnologie (SUZHOU), LTD

 

Gespecialiseerd in melkveehouderijmateriaal en veterinair instrument.

Thuis

Hailian Packaging Equipment Co.,Ltd

China Hailian Packaging Equipment Co.,Ltd certificaten
China Hailian Packaging Equipment Co.,Ltd certificaten
Goede kwaliteit, goede service!

—— Ruben

Onze groei kan HAILIAN-geen steun verlaten, samenwerking lange tijd wensen. Vele dank voor uw dienst van ons melkend systeem.

—— Mark

Vele dank die voor HAILIAN hoogte verstrekken - kwaliteit van materiaal die op ons speciaal vereiste wordt gebaseerd, het goed na de dienst. Wij zouden samenwerken houden van.

—— Hassam

Ik ben online Chatten Nu

Hailian Packaging Equipment Co.,Ltd

Hailian Packaging Equipment Co.,Ltd
<-Video Images->

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Verdeler/groothandel
Exporteur
Handelsmaatschappij
Verkoper
Andere
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : Chuangpu
Aantal werknemers : 150~200
Jaarlijkse omzet : >USD3 Million
Opgericht Jaar : 1997
Export pct : 70% - 80%

HAILIAN VERPAKKEND MATERIAALco., Ltd (van de de VEETEELTtechnologie van CHUANGPU Co., Ltd (SUZHOU)) is de vervaardiging van veeteeltmachines, het integreren onderzoek, ontwikkeling, vervaardiging en marketing. Sinds gevonden in 1997, ontwikkelden wij reeds divers van machine en de delen, zoals het melken woonkamerreeks, het melken machinereeks, het melken de reeks van machinedelen, melk het koelen tankreeks, de reeks van de melkmeter, de reeks van de melkklauw, de reeks van de melkpulsometer, melk kunnen reeks en andere veeteeltmachine en delen enz.

Hoofddetailproducten zoals hieronder:

Het melken Woonkamerreeks: Van de het Registreertoestelvisgraat van de glasmelk het Melkende Systeem; Van de de Stroommeter van de Waikatomelk de Visgraat Melkend Systeem; Pijpleidings Melkend Systeem.

 

Mobiele het Melken Machinereeks: Vacuümpomp Melkende Machine; De Melkende Machine van de zuigerpomp; Dieselmotor Melkende Machine; De Melkende Machine van de benzinemotor; Pail Bukcet Milking Machine enz.

                             

De Reeks van de melkpulsometer: L80 Pulsometer; L90 melkpulsometer; LT80 melkpulsometer; L02 melkpulsometer; LE20 elektrisch melkpulsometer en pulsometercontrolemechanisme enz.

 

De Reeks van de melkklauw: 150ml klauw; 160cc melkklauw; 240cc melkklauw; 300cc melkklauw; 350cc melkklauw; 400cc melkklauw; 450 melkcluster en de cluster enz. van de geitmelk.

 

Vacuümpompreeks: 250L, 550L, 850L, 1200L, 1500L en de vacuümpomp en de reeks van 2100L enz.

 

De reeks van de melkmeter: Het registreertoestel van de glasmelk (10L, 26L, 28L, 30L, 32L en 50L); de meter van de waikatomelk; tru-test melkmeter enz.

 

De melk kan en Emmerreeks melken: De aluminiummelk kan (3L-50L); de emmer van de aluminiummelk; de roestvrije melk kan; roestvrije melkemmer; transparante plastic melkemmer enz.

 

Veeteeltmateriaal: Melk het koelen tank; koe vrije box; Poultries Dung Solid-Liquid Separator; het hoofd van het koeslot; kalfskonijnehok; Koe het drinken tank; lichaamsborstel; MORGEN het voeden mixermachine enz.

 

Andere Melkende Machine en Zuivelmateriaaldelen: Melkvoering; melkshell; speenkop; melkbuis; luchtpijp, vacuümregelgever; sluit pijp aan; zuig meter; wasplaat; uitsteeksel; kalf het voeden fles; de kop van de speenonderdompeling; oormerk; het drinken van kom enz.

Wij hebben de evaluatie van ISO9001 overgegaan: de certificatie van 2000 en onze machine hebben Ce-certificaat, SGS en FDA-certificaat overgegaan. Met rijke en lange ervaring in industrieel dit, hebben wij de uitvoer naar meer dan 30 landen, zoals India, Iran, Amerika, Costa Rican, Australië, Pakistan, Brazilië, Bolivië, Republiek Moldavië, Egypte, Polen, Rusland, Portugal, Saudi-Arabië, Syrië, Filippijns, Oezbekistan, Amerika enz.

 

Wij hebben onze algemene bedrijfs planning niet tot productie en exportartikel van machines/materiaal beperkt. Wij heten potentiële kopers en verdelers overzee welkom om ons voor productie van OEM producten/machines te contacteren.

 

Wij verheugen ons ook op het ontvangen van alle oprechte en echte bedrijfsvoorstellen overzee voor mogelijke onderneming en ontwikkeling van de productie van producten en ontwikkeling naar onze industriezone. Wij hebben beschikbare infrastructuur en faciliteiten beschikbaar voor positieve gezamenlijke ondernemingen.

 

China Hailian Packaging Equipment Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 0China Hailian Packaging Equipment Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 1China Hailian Packaging Equipment Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 2China Hailian Packaging Equipment Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 3China Hailian Packaging Equipment Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 4China Hailian Packaging Equipment Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 5

China Hailian Packaging Equipment Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 6

Contactgegevens
Hailian Packaging Equipment Co.,Ltd

Contactpersoon: Mrs. Nancy Zhang

Tel.: 0086 13301569240

Fax: 86-512-58905957

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)