Co. van het Hailian Verpakkende Materiaal, Ltd

De Machinesco. van Zhangjiagangchuangpu, Ltd

 

Gespecialiseerd in melkveehouderijmateriaal en veterinair instrument.

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Van goede kwaliteit Emmer Melkende Machine voor verkoop
Van goede kwaliteit Emmer Melkende Machine voor verkoop
Goede kwaliteit, goede service!

—— Ruben

Onze groei kan HAILIAN-geen steun verlaten, samenwerking lange tijd wensen. Vele dank voor uw dienst van ons melkend systeem.

—— Mark

Vele dank die voor HAILIAN hoogte verstrekken - kwaliteit van materiaal die op ons speciaal vereiste wordt gebaseerd, het goed na de dienst. Wij zouden samenwerken houden van.

—— Hassam

Ik ben online Chatten Nu

Hailian Packaging Equipment Co.,Ltd

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Hailian Packaging Equipment Co.,Ltd Hailian Packaging Equipment Co.,Ltd Hailian Packaging Equipment Co.,Ltd Hailian Packaging Equipment Co.,Ltd Hailian Packaging Equipment Co.,Ltd Hailian Packaging Equipment Co.,Ltd Hailian Packaging Equipment Co.,Ltd Hailian Packaging Equipment Co.,Ltd Hailian Packaging Equipment Co.,Ltd Hailian Packaging Equipment Co.,Ltd
Kantoorgebouw Kantoorgebouw CHUANGPU MACHINES Magazijn Magazijn Magazijn steekproef kamer Team Kantoor WARRHOUSE

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Verdeler/groothandel
Exporteur
Handelsmaatschappij
Verkoper
Andere
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : Chuangpu
Aantal werknemers : 150~200
Jaarlijkse omzet : >USD3 Million
Opgericht Jaar : 1997
Export pct : 70% - 80%

HAILIAN VERPAKKEND MATERIAALco., Ltd (CHUANGPU-MACHINESco., Ltd) is de vervaardiging van veeteeltmachines, het integreren onderzoek, ontwikkeling, vervaardiging en marketing. Sinds gevonden in 1997, ontwikkelden wij reeds al soort machine en de delen, zoals het melken woonkamerreeks, het melken machinereeks, het melken de reeks van machinedelen, melk het koelen tankreeks, de reeks van de melkmeter, de reeks van de melkklauw, de reeks van de melkpulsometer, melk kunnen reeks en andere veeteeltmachine en delen enz.

Hoofddetailproducten zoals hieronder:

Het melken Woonkamerreeks: Van de het Registreertoestelvisgraat van de glasmelk het Melkende Systeem; Van de de Stroommeter van de Waikatomelk de Visgraat Melkend Systeem; Pijpleidings Melkend Systeem.

 

Mobiele het Melken Machinereeks: Vacuümpomp Melkende Machine; De Melkende Machine van de zuigerpomp; Dieselmotor Melkende Machine; De Melkende Machine van de benzinemotor; De Melkende Machine enz. van emmerbukcet.

 

De Reeks van de melkpulsometer: L80 Pulsometer; L90 melkpulsometer; LT80 melkpulsometer; L02 melkpulsometer; LE20 elektrisch melkpulsometer en pulsometercontrolemechanisme enz.

 

De Reeks van de melkklauw: 150ml klauw; 160cc melkklauw; 240cc melkklauw; 300cc melkklauw; 350cc melkklauw; 400cc melkklauw en 450 melkcluster enz.

 

Vacuümpompreeks: 250L, 550L, 850L, 1500L en de vacuümpomp en de reeks van 2100L enz.

 

De reeks van de melkmeter: Het registreertoestel van de glasmelk; de meter van de waikatomelk, tru-test melkmeter enz.

 

De melk kan en Emmerreeks melken: De aluminiummelk kan; de emmer van de aluminiummelk; de roestvrije melk kan; roestvrije melkemmer; transparante plastic melkemmer enz.

 

Veeteeltmateriaal: Melk het koelen tank; koe vrije box; De Vaste-vloeibare stofseparator van de Poultriesmest; het hoofd van het koeslot; kalfskonijnehok; Koe het drinken tank; lichaamsborstel; TMR-het voeden mixermachine enz.

 

Andere Melkende Machine en Zuivelmateriaaldelen: Melkvoering; melkshell; speenkop; melkbuis; luchtpijp, vacuümregelgever; sluit pijp aan; zuig meter; wasplaat; uitsteeksel; kalf het voeden fles; de kop van de speenonderdompeling; oormerk; autmatic clusterverwijdering; het drinken van kom enz.

 

Wij heten oprecht potentiële koper en klant welkom om onze fabriek te bezoeken en onze producten te bekijken; om uw onderzoek oprecht te ontvangen. 

 

Na zijn tentoonstellingen die wij zijn ingegaan:

 

In Doubai:

 

In Rusland:

Contactgegevens
Hailian Packaging Equipment Co.,Ltd

Contactpersoon: Mr. Savior Chen

Tel.: 86--13301568240

Fax: 86-512-58905957

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)